Acasa Noutati Informare impact stare de urgenta asupra serviciilor de transport persoane prestate de MementoBUS si partenerii sai

16-04-2020 Informare impact stare de urgenta asupra serviciilor de transport persoane prestate de MementoBUS si partenerii sai

In atentia clientilor MementoBUS,

Dorim sa va informam ca, in conformitate cu Ordonanta Militara nr. 7 din 04.04.2020, art. 11, transportul rutier international de persoane prin servicii regulate, servicii regulate speciale si servicii ocazionale spre Spania, Italia, Franta, Confederatia Elvetiana, Germania, Austria, Belgia, Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, Regatul Tarilor de Jos si Turcia si din aceste tari catre Romania ramane suspendat pe toata perioada starii de urgenta, ce urmeaza a fi prelungita pana pe data de 14.05.2020, cu posibilitatea prelungirii. In cazul in care aveti bilete/vouchere de calatorie pe aceste rute si nu ati fost contactati inca de un reprezentant MementoBUS sau un reprezentant al transportatorului ce opereaza cursa de interes pentru dvs., va rugam sa luati legatura cu oricare dintre parti, apeland numerele de telefon de pe biletele/voucherele de calatorie, din sectiunile Emitent sau Operator.

De asemenea, avand in vedere ca activitatea operatorilor de transport rutier de persoane in trafic national a fost limitata de Ordonanta Militara nr. 3 din 24.03.2020, art. 1, in cazul in care aveti bilete/vouchere de calatorie pentru curse ce ar urma sa fie operate in perioada 15.04.2020 - 14.05.2020 si nu ati fost contactati inca de un reprezentant MementoBUS sau un reprezentant al transportatorului ce opereaza cursa de interes pentru dvs., va rugam sa luati legatura cu oricare dintre parti, apeland numerele de telefon de pe biletele/voucherele de calatorie, din sectiunile Emitent sau Operator. 
 
Pentru urgente ne puteti contacta pe numarul 0720800284.

Echipa MementoBUS va indeamna sa respectati hotararile autoritatilor in ceea ce priveste prevenirea raspandirii coronavirus.

Va multumim pentru intelegere!

Echipa MementoBUS