Despre MementoBUS

Cine suntem?

MementoBUS este o agentie de turism parte a Memento Group, avand un moto clar: "Calatoria ar trebui sa conteze la fel de mult ca si destinatia." Asa ca ne asiguram ca ai parte exact de genul de transport pe care ti-l doresti: servicii de nota 10, o flota cu cele mai performante autocare si microbuze si sute de destinatii din care poti alege.

Trebuie doar sa te hotarasti unde vrei sa pleci mai intai.

Ce oferim?

In primul rand, certitudinea ca si in Romania “se poate” cand vine vorba de transport turistic la nivel occidental. MementoBUS este noul concept de Smart Cost Bus si viitorul tau mijloc preferat de a calatori.

Iata ce principii ne ghideaza

Profesionalism

Vrem ca la finalul fiecarei calatorii, cand ne luam la revedere sa avem cu totii un zambet multumit pe fata.

Astfel, in drumul parcurs pana la destinatie, clientii nostrii sunt condusi de 2 soferi profesionisti, cu experienta si de un insotitor de grup care le stau la dispozitie si care vor face tot posibilul pentru ca fiecare turist sa beneficieze de o calatorie placuta.

Confort

Sau, altfel spus, sentimentul acela teribil de placut cand, pentru o clipa, uiti ca nu esti la tine pe canapea ci in autocar

Siguranta

Avem soferi profesionisti, cu multa experienta, care vor face din orice calatorie un drum relaxant

Respect

Seriozitate, punctualitate, servicii ireprosabile, sunt doar cateva dintre lucrurile care te vor face sa te intorci intotdeauna cu placere la cursele MementoBUS cand vine vorba de o noua plecare

Cifrele MementoBUS

21

Autocare de ultima generatie in flota MementoBUS

420.000

Persoane au folosit serviciile noastre in 2016

31

Destinatii active in programul Memento