Acasa Noutati Transferuri de la/catre aeroport, parte din strategia de inventar a mementobus.com

23-09-2019 Transferuri de la/catre aeroport, parte din strategia de inventar a mementobus.com

Transferurile de la si la aeroport au fost in atentia MementoBUS, divizia de transport a Christian Tour, inca din anul in care a inceput sa fie operational, turoperatorul fiind nevoit sa inlesneasca transferurile pentru turistii din tara ce alegeau zboruri charter cu plecare/sosire pe aeroporturile din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi sau curse charter cu autocarul cu plecare/sosire din Bucuresti, Timisoara sau Oradea.

In 2018, MementoBUS a facut inca o miscare strategica in aceasta directie si a lansat serviciul de shuttlebus de la si la Aeroportul Henri Coanda din Otopeni, facilitand astfel accesul hotelurilor din Bucuresti la transferuri de pasageri, din ora in ora, catre si de la aeroport. De asemenea, turistii straini au la dispozitie transferuri de la si la aeroport pentru 30 de hoteluri din Bucuresti, la doar 6 euro/persoana/sens.

In acelasi an, compania a incheiat parteneriate cu cei mai importanti operatori de transferuri din piata, in marketplace-ul mementobus.com putand fi rezervate la momentul actual transferuri pe peste 22 de rute, operate de 14 companii de transport, ce conecteaza atat aeroporturi din tara, precum Aeroportul Otopeni, Aeroportul Cluj-Napoca sau Aeroportul Iasi, cat si aeroporturi din afara tarii, precum Aeroportul Nikola Tesla din Belgrad, Serbia, Aeroportul Liszt Ferenc din Budapesta, Ungaria, Aeroportul din Viena sau Aeroportul din Palma, Mallorca, Spania.

De la inceputul anului 2018 si pana in prezent, MementoBUS a transportat 15 000 de pasageri de la si la aeroport, cele mai multe cereri inregistrandu-se din si spre orasele Sibiu, Ramnicu Valcea si Pitești. In ceea ce priveste cererile de transfer de la si la aeroport spre si dinspre Bucuresti, cele mai cautate locatii sunt Central Bus Station, Hotel Athenee Palace Hilton, Hotel Capitol si Hotel Radisson Blu. Pentru 2019 managementul MementoBUS estimeaza o dublare a numarului de pasageri pe cursele shuttlebus operate de companie, ca urmare a unor parteneriate de distributie de inventar cu platforme internationale de rezervari. De asemenea, pana la finalul lui 2019 MementoBUS va lansa un serviciu de transfer la aeroport cu sedanuri electrice, dedicat, intr-o prima faza, hotelurilor si companiilor, dar si clientilor Christian Tour ce-si cumpara vacante din portofoliul turoperatorului.

Transportatorii partneri MementoBUS au transportat alti 15 000 de pasageri de la si la aeroporturile din tara (Iasi, Cluj-Napoca, Otopeni) si din afara (Budapesta, Belgrad, Viena), in aceeasi perioada mentionata mai sus, in urma rezervarilor facute in marketplace-ul mementobus.com. Din septembrie, in marketplace-ul mementobus.com se pot rezerva transferuri de la si la aeroportul din Palma de Mallorca, transferuri operate de CharlyBUS, companie ce face parte din acelasi grup de companii ca si Memento BUS, Memento Group of Companies.

Printre companiile care au acordat votul de incredere platformei mementobus.com se numara B&B Ilan, Direct Aeroport, Zuzu, Simplicity, Kruiser, Autovip, Transfero, Transfer Util si FlySSpedition.