Acasa Noutati MementoBUS.com a integrat cursele Atlassib, devenind cea mai mare rețea de vânzare de transport de persoane din țară

30-05-2019 MementoBUS.com a integrat cursele Atlassib, devenind cea mai mare rețea de vânzare de transport de persoane din țară

Platforma MementoBUS.com, parte a grupului din care face parte și turoperatorul Christian Tour, a integrat și transportatorul Atlassib, ajungând astfel să comercializeze bilete petru 22 de companii de transport pentru 85 de rute interne și externe și devenind, astfel, cea mai mare rețea de vânzare pentru transportul de persoane la nivel național.
 
“Prin acest pas, compania MementoBUS se repoziționează pe piață, devenind din operator de transport ocazional de persoane singurul marketplace de transport, care deține și propria flotă, și-a diversificat conținutul prezent pe site și și-a extins rețeaua de vânzare”, a declarat Mircea Fărtăiș, directorul general Memento Bus.
 
Prin parteneriatul cu Atlassib, site-ul mementobus.com își diversifică oferta cu curse în peste 170 destinații externe, cu plecări din București, Iași, Suceava și Constanța. Atlassib a fost prima companie românească de transport persoane prin intermediul căreia FlixBus a intrat în România. În 2017, transportatorul Atlassib a înregistrat o cifră de afaceri de aproape 25 de milioane de euro.
 
“Pentru mementobus.com este un pas natural în direcția dezvoltării unui marketplace de transport persoane cu autocarul, alți operatori de transport persoane urmând a fi integrați în site în viitor, MementoBUS.com având ca scop transformarea în prima opțiune atunci când vine vorba de transport la sol, atât pentru clienți, cât și pentru transportatori”, a adăugat Mircea Fărtăiș.
 
În prezent, rutele cele mai accesate de către călătorii români care se deplasează cu autocarele MementoBUS sunt cele interne, exceptând deservirea transportului pentru pachetele operate de Christian Tour în destinații de vacanță din străinătate. Însă, reprezentanții MementoBUS estimează că acest raport se va schimba odată cu introducerea rutelor partenerilor care operează extern.

Totodată, integrarea unor transportatori mari precum Atlassib se va traduce prin creșterea numărului de pasageri transportați la peste 40% față de anul precedent, reiese din estimările companiei.