Ce aduce nou MementoBUS:


In primul si in primul rand, aduce placerea de a te bucura si de drum, nu doar de destinatie.
Cum? Printr-un concept unic în Romania: Primul smart-cost bus, care te va face sa ai parte numai partea plina a paharului cand vine vorba de calatorit:
        De la „Vai, oare cât întârzie trenul?” la „Știu exact la cât plec”.
        De la „Oof, gata, de la anul îmi iau mașină” la „În fine călătoresc fără cel mai mic stres într-un autocar super modern”.
        Și nu în ultimul rând, de la „Am dat banii de întreținere pe benzină” la „Cu 1 Euro merg până la Brașov”.

Pe scurt, Smart Cost Bus inseamna 3 lucruri care redefinesc transportul de la “merge si asa” la “fara compromis”:
        · Preturi dinamice – Tu controlezi planul tarifar. Cu cat achizitionezi mai repede un voucher de calatorie, cu atat mai mic va fi pretul platit!
        · Flota de masini cu 0 km la bord: noi-noute, performante, si cu soferi experimentati
        · 100% respect fata de client
 

        De ce sa alegi MementoBUS?Lista de raspunsuri e destul de lunga, asa ca aseaza-te comod si pregateste-te sa afli de ce urmatoarea ta calatorie, acum alaturi de MementoBUS, va fi si cea mai placuta de pana acum:
        · Cele mai bune tarife de pe piata, fara a face rabat de la confort
        · Politica tarifara si de discount – smart cost bus, un concept nou si unic in Romania, iti permite sa ai parte de cele mai bune preturi de pe piata cu cat optezi mai din timp pentru una dintre destinatiile MementoBUS. Cu cât îţi vei planifica deplasarea mai din timp, cu atât te vei bucura de mai multe bonusuri si avantaje pentru concediul tău.
 

        Cardul MementoBUS


Asul din maneca, atunci cand vine vorba de reduceri si beneficii pentru toti clientii nostri fideli
 

        Autocare de ultima generatie Marca MAN


Din gama de lux Neoplan, autocarele noastre sunt dotate cu scaune confecționate din piele textila si protectie eficienta pentru zona lombara
 

        Cea mai buna surpriza la care te poti astepta de la o modalitate de transport:


Soferi, insotitori de bord si ghizi profesionisti, care iti vor rezolva toate semnele de intrebare legate de obiective turistice, magazine si, desigur, pentru ca dragostea de calatorit trece prin stomac, unde poti manca bine.
 

        Politica de bagaj fara costuri ascunse


Clientii nostri au parte de o politica transparenta si corecta in ceea ce priveste bagajele pasagerilor, fara taxe ascunse. Fiecare pasager are dreptul sa transporte o singura piesa de bagaj de cala gratuit. In eventualitatea in care pasagerul doreste sa calatoreasca cu bagaje suplimentare, acestea vor fi declarate in momentul procesarii rezervarii biletului si vor fi supuse unor noi conditii tarifare. Pretul aferent fiecarui bagaj suplimentar de cala, fiind afisat inca de la inceput. Mai multe detalii cu privire la politica de bagaj, vei gasi accesand Termeni si conditii.