In atentia clientilor MementoBUS.com,

Va informam ca printre modalitatile de plata disponibile pe site-ul MementoBUS.com sau in agentiile revanzatoare, atat pentru cursele externe, cat si pentru cele interne, indiferent ca sunt operate de MementoBUS sau de partenerii MementoBUS, nu se numara transferurile de bani prin servicii precum Western Union, cu atat mai putin prin intermediul soferilor.

Mai mult de atat, in aceasta perioada, MementoBUS nu opereaza curse de autocar de tip charter sau servicii ocazionale de transport persoane in afara tarii.

Ne-a fost adus la cunostinta faptul ca persoane rau-intentionate se folosesc de numele companiei MementoBUS, persoane ce se recomanda ca fiind soferi MementoBUS, și recomanda plata biletelor de calatorie prin servicii de transfer de bani pe curse Anglia - Romania fictive. Va rugam tratati cu atentie astfel de practici si raportati-le organelor abilitate si pe pagina de contact de pe site-ul MementoBUS.com: https://mementobus.com/contact.

Daca ati fost victimele unor astfel de inselatorii, va rugam sa va adresati organelor competente, pastrand dovezi pentru investigatii.

MementoBUS face tot posibilul pentru a bloca astfel de inselaciuni.

Va multumim!
Echipa MementoBUS