Home News Informare conditii de calatorie pe cursele internationale operate de partenerii MementoBUS Comati PSG si Iri Travel

04-06-2020 Informare conditii de calatorie pe cursele internationale operate de partenerii MementoBUS Comati PSG si Iri Travel

In atentia clientilor MementoBUS.com,

Va aducem la cunostinta faptul ca transportatorul Comati PSG, ce opereaza curse internationale de transport persoane spre Danemarca, Suedia si Germania a inceput sa opereze cursele spre aceste destinatii conform legilor actuale, motiv pentru care, pentru a putea calatori spre aceste destinatii, pasagerii trebuie sa detina CONTRACT DE MUNCA sau REZIDENTA in Danemarca, Suedia sau Germania, politia de frontierea solicitand aceste dovezi la iesirea din tara.  

De asemenea, partenerul Iri Travel, operator de chartere cu autocarul spre Bulgaria, va relua operarea charterelor incepand cu data de 15 iunie 2020, prelungind sezonul pana pe 21 septembrie 2020. Plecarile se vor face doar in zilele de luni si sambata. Pentru a nu pune in pericol sanatatea turistilor se va pastra distantarea sociala pana la final de sezon, acest lucru insemnand ca se va utiliza maxim jumatate din capacitatea mijloacelor de transport, un avantaj pentru turisti, caci asezarea in autocar se va face cu o singura persoana pe bancheta.
 
Echipa MementoBUS va indeamna sa respectati hotararile autoritatilor in ceea ce priveste prevenirea raspandirii coronavirus. Purtarea mastii de protectie in zonele de asteptare (statii, autogari) si in mijloacele de transport este obligatorie, pe tot parcursul calatoriei, lipsa acesteia atragand dupa sine neimbarcarea.

Autocarele folosite pentru transportul de persoane vor fi dezinfectate inainte si dupa cursele operate, bancheta din spatele soferului va ramane intotdeauna libera, iar urcarea se va face numai pe la usa din fata a autocarului.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta pe numarul 0720800284.

Va multumim pentru intelegere!

Echipa MementoBUS