Home News Curse de autocar spre litoral, rezervate pe MementoBUS.com

07-08-2019 Curse de autocar spre litoral, rezervate pe MementoBUS.com

Site-ul de rezervari de bilete autocar MementoBUS.com pune la dispozitia clientilor sai curse domestice catre litoralul romanesc, dar si curse externe catre litoralul bulgaresc sau cel grecesc.

Transportatorii parteneri MementoBUS bus opereaza curse zilnice catre litoralul romanesc și saptamanale catre litoralul bulgaresc și cel grecesc.

Locuitorii din Sibiu, Ramnicu Valcea, Pitesti si Bucuresti pot gasi pe MementoBUS.com curse zilnice catre Constanta, Neptun, Mangalia sau Vama Veche, dar si transferuri intre aceste statiuni.

Tariful unei curse Sibiu - Constanta pleaca de la 100 de lei persoana, iar pentru o cursa Bucuresti - Constanta de la 50 de lei persoana.

Clientii MementoBUS.com pot rezerva curse charter spre Lefkada, Corfu, Thassos, Riviera Olimpului sau Halkidiki din Bucuresti, iar din aceasta vara cei din Iasi si din zona Moldovei, in general, pot alege statiuni de pe litoralul bulgaresc, precum Varna, Nisipurile de Aur, Kranevo, Albena, Balcic, Beala, Obzor, Sunny Beach și Nesebar, partenerii MementoBUS asigurand transportul în cele mai bune condiții.

O cursa charte Bucuresti - Thassos costa 145 lei de persoana, iar o cursa charter din Iasi spre Nisipurile de Aur costa 150 lei de persoana.

Pe site-ul MementoBUS.com isi afiseaza oferta 26 de transportatori ce opereaza atat curse interne, cat si externe, pe aproximativ 100 de rute.