Home News Bilete de autocar pe relatiile Romania – Danemarca si Romania – Suedia, acum disponibile pe mementobus.com

15-01-2020 Bilete de autocar pe relatiile Romania – Danemarca si Romania – Suedia, acum disponibile pe mementobus.com

Daca circuitul spre Scandinavia cu autocarul nu este o solutie pentru tine, afla ca pe site-ul mementobus.com poti gasi curse saptamanale catre cele mai importante orase din Danemarca si Suedia.
 
Fie ca doresti sa calatoresti in interes de serviciu, fie ca doresti sa calatoresti pentru a descoperi locuri noi, partenerii nostri iti pun la dispozitie curse catre cele mai importante destinatii turistice sau centre comerciale din nordul Europei, Danemarca și Peninsula Scandinava.  Bilete de autocar Romania - Danemarca.

In fiecare zi de marti, ai la dispozitie pe site-ul mementobus.com plecari de autocare catre urmatoarele orase din Danemarca: Tappernøje, Copenhaga, Ringsted, Slagelse, Nyborg, Odense, Vejle, Horsens, Aarhus, Randers sau Aalborg. Cursele retur se opereaza in fiecare zi de joi.
 
In fiecare zi de joi, poti gasi curse de autocar catre Padborg, Aabenraa, Kolding, Esbjerg, Varde, Herning, Holstebro, Vibrog si inca o data catre Vejle, Horsens, Aarhus, Randers sau Aalborg. Cursele retur se opereaza in fiecare zi de marti si duminica.
 
Iti poti rezerva biletul cu imbarcare din 49 de orase din Romania, printre care se numara orase mari, dar si orase mici precum Mizil, Medgidia, Slobozia, Falticeni, Pascani, Orastie, Baile Herculane, Horezu sau Sannicolau Mare.
 
In functie de destinatia pe care o alegi in Danemarca, preturile variaza intre 110 euro si 135 euro de persoana / sens.Bilete de autocar Romania - SuediaDaca nordul mai indepartat iti face cu ochiul, afla ca spre Suedia sunt plecari in fiecare zi de joi, curse de retur in fiecare zi de sambata.
 
Te poti imbarca pentru urmatoarele destinatii: Malmo, Landskrona, Helsingborg, Ljungby, Vaxjo, Halmstad, Varberg, Goteborg, Uddevalla, Sarpsborg, Moss, Oslo, Jonkoping, Linkoping, Norrkoping, Nykoping, Sodertalje sau Stockholm. Preturile pentru o cursa de autocar in Suedia viariaza intre 110 si 150 de euro, in functie de orasul de imbarcare din Romania. Pe cursele de tur imbarcarile se fac din 49 de orase din Romania.
 
Un lucru care merita mentionat e legat de faptul ca toate cursele spre Danemarca si Suedia tranziteaza tari precum Cehia si Germania, bun prilej pentru o escapada in orase ca Brno, Praga, Dresda sau Berlin.

Orarul curselor poate suferi modificari in functie de sarbatorile legale sau alti facturi care nu depind de platforma mementobus.com.